Geslaagdvlaggen bestellen

Over een tijd kan bij het grootste deel van uw examenleerlingen de vlag uit. Wordt dat de vlag van uw school?

Examenvlaggen.nl heeft dé oplossing voor scholen die op zoek zijn naar manieren om zich te onderscheiden en hun identiteit te benadrukken: geslaagdvlaggen bedrukt in de huisstijl van de school. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor scholen om herkenbaar te zijn en uit te stralen waar zij voor staan. Onze vlaggen worden daarom met zorg en precisie bedrukt met de logo’s en kleuren van uw school. Of het nu gaat om een diploma-uitreiking, een sportevenement of een open dag, met onze vlaggen maakt uw school gegarandeerd indruk. Onze vlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kies voor Examenvlaggen.nl en laat uw school stralen!

Klanten vertellen

“Onze geslaagden hingen trots hun vlag op en de naam van onze school was de hele dag zichtbaar in het straatbeeld”

Aanbod geslaagdvlaggen

Maak uw keuze uit drie aantrekkelijk geprijsde geslaagdvlaggen:

Examenvlag in uw huisstijl met tekst en logo

Een vlag die bedrukt wordt in de huisstijl + logo van uw school. Uiteraard aangevuld met het woord geslaagd.

Examenwimpel in uw huisstijl met tekst en logo

Een wimpel die bedrukt in de huisstijl + logo van uw school. Kan ook besteld worden in combinatie een deel examenvlaggen.

Examenraamsticker in uw huisstijl met tekst en logo

Speciaal voor de leerlingen die thuis geen gevelstokken voor vlaggen aan de muur hebben hangen. Een raamsticker in dezelfde vormgeving als een vlag die makkelijk aan te brengen is en geen lijmresten achterlaat bij het verwijderen. Op elke gewenst formaat verkrijgbaar.

Stuur ons vóór 1 mei onderstaand bestelformulier. Wij garanderen dat de vlaggen ruim op tijd voor de examenuitslagen worden geleverd (de eerste week van juni).

GESLAAGDVLAGGEN EN EXAMENCADEAUS • VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Hieronder vindt u meer informatie over examenvlaggen en examencadeaus. Voor gerichte prijzen adviseren wij u om deze lijst in te vullen en te versturen zodat wij u een scherpe offerte kunnen sturen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  • Vaste leverancier van 150+ scholen in heel NL

  • Levering binnen 2,5 week