Geslaagd wimpel

Over een tijd kan bij het grootste deel van uw examenleerlingen de vlag uit. Wordt dat de vlag van uw school?

Wilt u uw school op een originele manier laten opvallen? Kies dan voor geslaagd wimpels van Examenvlaggen.nl! Onze wimpels worden bedrukt in de huisstijl van uw school en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een wimpel is een mooie aanvulling op de vlaggenmast en geeft net dat extra stukje uitstraling aan uw school. Of het nu gaat om een jubileum of gewoon als permanente aankleding, met onze geslaagd wimpel maakt u gegarandeerd indruk. Wij drukken de wimpels op hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een snelle levering. Bestel nu uw geslaagd wimpel en maak uw school extra herkenbaar en opvallend.

Klanten vertellen

“Onze geslaagden hingen trots hun vlag op en de naam van onze school was de hele dag zichtbaar in het straatbeeld”

Aanbod Examenvlaggen.nl

Maak uw keuze uit drie aantrekkelijk geprijsde geslaagdvlaggen:

Examenvlag in uw huisstijl met tekst en logo

Een vlag die bedrukt wordt in de huisstijl + logo van uw school. Uiteraard aangevuld met het woord geslaagd.

Examenwimpel in uw huisstijl met tekst en logo

Een wimpel die bedrukt in de huisstijl + logo van uw school. Kan ook besteld worden in combinatie een deel examenvlaggen.

Examenraamsticker in uw huisstijl met tekst en logo

Speciaal voor de leerlingen die thuis geen gevelstokken voor vlaggen aan de muur hebben hangen. Een raamsticker in dezelfde vormgeving als een vlag die makkelijk aan te brengen is en geen lijmresten achterlaat bij het verwijderen. Op elke gewenst formaat verkrijgbaar.

Stuur ons vóór 1 mei onderstaand bestelformulier. Wij garanderen dat de vlaggen ruim op tijd voor de examenuitslagen worden geleverd (de eerste week van juni).

GESLAAGD WIMPELS EN EXAMENCADEAUS • VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Hieronder vindt u meer informatie over examenvlaggen en examencadeaus. Voor gerichte prijzen adviseren wij u om deze lijst in te vullen en te versturen zodat wij u een scherpe offerte kunnen sturen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  • Vaste leverancier van 150+ scholen in heel NL

  • Levering binnen 2,5 week