geslaagd vlaggen

Over een tijd kan bij het grootste deel van uw examenleerlingen de vlag uit. Wordt dat de vlag van uw school?

Bent u op zoek naar een manier om de school trots uit te dragen? Bestel dan nu geslaagd vlaggen bij Examenvlaggen.nl! Onze vlaggen worden bedrukt in de huisstijl van uw school en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Een geslaagde vlag maakt uw school opvallend en herkenbaar, en kan bijvoorbeeld worden ingezet bij een diploma-uitreiking of ander schoolfeest. Wij bieden een uitstekende kwaliteit en snelle levering. Met onze geslaagd vlaggen haalt u een mooie, duurzame en professionele uitstraling in huis. Bij Examenvlaggen.nl staat service hoog in het vaandel en streven wij naar 100% klanttevredenheid. Bestel nu geslaagd vlaggen en geef uw school de uitstraling die het verdient!

Klanten vertellen

“Onze geslaagden hingen trots hun vlag op en de naam van onze school was de hele dag zichtbaar in het straatbeeld”

Aanbod Examenvlaggen.nl

Maak uw keuze uit drie aantrekkelijk geprijsde geslaagdvlaggen:

Examenvlag in uw huisstijl met tekst en logo

Een vlag die bedrukt wordt in de huisstijl + logo van uw school. Uiteraard aangevuld met het woord geslaagd.

Examenwimpel in uw huisstijl met tekst en logo

Een wimpel die bedrukt in de huisstijl + logo van uw school. Kan ook besteld worden in combinatie een deel examenvlaggen.

Examenraamsticker in uw huisstijl met tekst en logo

Speciaal voor de leerlingen die thuis geen gevelstokken voor vlaggen aan de muur hebben hangen. Een raamsticker in dezelfde vormgeving als een vlag die makkelijk aan te brengen is en geen lijmresten achterlaat bij het verwijderen. Op elke gewenst formaat verkrijgbaar.

Stuur ons vóór 1 mei onderstaand bestelformulier. Wij garanderen dat de vlaggen ruim op tijd voor de examenuitslagen worden geleverd (de eerste week van juni).

GESLAAGD VLAGGEN EN EXAMENCADEAUS • VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Hieronder vindt u meer informatie over examenvlaggen en examencadeaus. Voor gerichte prijzen adviseren wij u om deze lijst in te vullen en te versturen zodat wij u een scherpe offerte kunnen sturen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  • Vaste leverancier van 150+ scholen in heel NL

  • Levering binnen 2,5 week